La catifa màgica. Per a Joan de Muga

Lloc: Galeria Joan Prats
Carrer Balmes, 54
08007 Barcelona
Preu: Activitat gratuïta
Exposició

L’exposició ‘La catifa màgica. Per a Joan de Muga‘ és un homenatge a Joan de Muga, fundador i director de la Galeria Joan Prats des de 1976, quan es va inaugurar, i fins el 2020. L’exposició reunirà obra d’artistes que han format part de la galeria des dels seus inicis fins a l’actualitat, juntament amb fotografies, cartes, vídeos i documentació, per a explicar la història de la galeria i també la de Polígrafa i d’altres projectes de Joan de Muga com la Fundació Espai Poblenou. Mostrarem obres de Miró, Calder, Brossa, Tàpies, Christo, Hannah Collins, Anthony Caro, Ràfols Casamada, Hernández Pijuan, Perejaume, Fernando Prats, Julião Sarmento, Juan Uslé o Victoria Civera entre molts altres.

El títol de l’exposició s’inspira en un dibuix que Joan Ponç va dedicar a Joan de Muga, en el qual el retratava sobre una catifa voladora. Aquesta imatge remet al seu caràcter emprenedor i somiador, la seva passió per  viatjar i per imaginar nous projectes.

L’exposició l’estem organitzant amb la complicitat de Carles Guerra, qui escriurà el text de la publicació que editarem posteriorment.

La catifa màgica. Per a Joan de Muga