La escucha cae dentro. Lautaro Reyes EN RESiDÈNCiA a l'Institut Narcís Monturiol

13:0014:00 h
Lloc: Castell de Montjuic
Castell de Montjuic
Barcelona
Preu: Activitat gratuïta
Presentació

Per a aquest projecte, la primera iniciativa és plantejar metodologies de recerca i creació, on totes les persones que participem en aquest procés siguem les generadores del contingut i la forma: Alumnat, docents i coreògraf.

Les metodologies són creades per activar una sèrie d’exercicis que s’expressen a través del gest, el moviment i la coreografia a l’espai. Aquest espai i les seves divisions estan dissenyats per produir un trànsit entre els diferents rols que provoca allò escènic: Les persones que observen, les que imaginen i les que produeixen el moviment. Creant així una manera de construir més àmplia a allò que només passa en un escenari tradicional.

Els exercicis que s’activen són eines per desplegar la imaginació des de diferents estímuls que esdevenen gestos o moviment. L’important és que proposarem i intercanviarem de manera col·lectiva quins són aquests estímuls, establint així una responsabilitat comuna sobre allò que s’està construint.

Presentació de la residència de Lautaro Reyes amb alumnes de 3r d’ESO de l’Institut Narcís Monturiol. Amb la mediació de La Poderosa. 

La escucha cae dentro. Lautaro Reyes EN RESiDÈNCiA a l’Institut Narcís Monturiol