La Infinita (pandèmia)

Lloc: Centre d'Art Tecla Sala
AV Josep Tarradellas i Joan, 44
08901 Hospitalet de Llobregat
Preu: Activitat gratuïta
Exposició

Projecte de col·laboració
La Infinita (pandèmia)
Exposició en el marc del projecte Our garden needs its flowers

Una exposició dedicada a La Infinita, el laboratori de creació, investigació i producció artística fundat per Jordi Colomer (artista) i
Carolina Olivares (productora). En aquesta exposició, es presenta una selecció d’imatges, vídeos i textos que il·lustren succintament les activitats molt diverses i volgudament no disciplinàries que han tingut
lloc a La Infinita des de la seva obertura el novembre del 2018.

La mostra dona una veu preferent al col.lectiu Las Huecas i a l’artista Jaume Clotet ja que les seves residències a la Infinita durant l’any 2020 van quedar trastocades degut a la crisi pandèmica.

Jaume Clotet presenta el primer monòleg audiovisual del seu nou espectacle Diverrealism, un migmetratge que revisa i explota molts dels projectes que ha realitzat en els darrers cinc anys, reactivant-los en forma de manifest a favor d’un tipus de comèdia visual i performativa.

El col·lectiu de creació escènica Las Huecas presenta Aquellas que no deben morir, un projecte de teatre irregular i performance realitzat a diferents emplaçaments de L’Hospitalet de Llobregat entre el 2019 i el 2020.

Amb la col·laboració de LOOP Barcelona

La Infinita (pandèmia)