Degut a la situació actual la programació a GRAF s'ha vist afectada. A la fase 1 de la desescalada alguns dels espais ja es poden visitar amb cita prèvia! Consulteu els seus web i xarxes socials per més informació.

La Matèria com a Forma / Ariadna Parreu

16:0019:30 h
Lloc: Museu del disseny de Barcelona (DHUB)
Plaça de les Glòries Catalanes, 37-38
08018 Barcelona
Preu: Activitat gratuïta

Seminari ‘La Matèria com a Forma’

‘La Matèria com a Forma’ és un projecte d’investigació d’Ariadna Parreu que forma part dels projectes deslocalitzats de BCN Producció 2016. La proposta ha generat unes dinàmiques de treball continuat a Materfad, centre de materials de Barcelona, situat dins l’edifici de Disseny Hub Barcelona, on Parreu i diferents agents convidats han explorat la condició del material des de posicions tan diverses com l’escultura, l’arquitectura, l’artesania, el llenguatge o el so.

Materfad Barcelona desenvolupa una tasca d’investigació i vigilància tecnològica en el camp dels nous materials i ofereix serveis de consultoria i formació a empreses, professionals, universitats i centres tecnològics. Tot seguint les pautes de difusió i reconeixement dels materials que defineix el centre, Ariadna Parreu planteja un nou repte: analitzar el material des del terreny disfuncional i flexible de les arts visuals.

Com a part final d’aquest procés, el projecte ofereix unes jornades de debat i presentació de resultats que tindran lloc al Museu del Disseny, just davant de la seu de Materfad.

El seminari comptarà amb les presentacions i ponències de tots els agents implicats en el projecte.

Presentacions:
– MAIO, estudi d’arquitectura
– Sara de Ubieta, dissenyadora de sabates
– Lucía C. Pino, artista

Ponències:
– Francesc Parreu, catedràtic
– Laia Noguera, poeta
– Pau Magrané, artista i músic
– Marc Navarro, crític d’art

Inscripcions al seminari: La inscripció al seminari és gratuïta i cal reservar plaça per correu electrònic a lacapella@bcn.cat o al telèfon 932 562 044.

La capacitat és limitada a un màxim de 40 assistents.