La Mercè 2022. Jornada de portes obertes

10:0020:00 h
Lloc: MACBA, Museu d'Art Contemporani de Barcelona
Plaça dels Àngels, 1
08001 Barcelona
Preu: Activitat gratuïta
Altres

Un any més, el MACBA s’afegeix a les festes de la ciutat de Barcelona i el dia 24 de setembre t’oferim una jornada de portes obertes on podràs visitar gratuïtament les nostres exposicions: la mostra permanent Col·lecció MACBA i les exposicions temporals Cinthia Marcelle. Una conjunció de factors i Sismografia de les lluites. Cap a una història global de les revistes culturals i de pensament crític. La Col·lecció MACBA ofereix un recorregut per nou dècades, explicades des de Barcelona, que paren atenció en diferents moments artístics i socials de la història recent. A Cinthia Marcelle la poesia i la crítica social omplen les sales d’instal·lacions, pel·lícules, fotografies i energia col·lectiva. Mentre Sismografia de les lluites ens convida a descobrir un extens recull de publicacions no europees que donen veu a la resistència crítica dels pobles en resposta al colonialisme.

Reserva la teva entrada per assistir a la visita comentada dirigida per Avalancha, a la mostra permanent de la Col·lecció MACBA, a les 18:00 h.

També es farà la ja tradicional venda especial MACBA BOOKS, que posa a l’abast de tothom una selecció de llibres del MACBA a un preu únic de 6 euros. Tindrà lloc a la MACBA Store Laie del 21 al 26 de setembre. Consulta els horaris de la botiga-llibreria.

La Mercè 2022. Jornada de portes obertes