La Muda / Marina Guiu Almenara

20:0021:15 h
Lloc: Antic Teatre
Carrer de Verdaguer i Callís, 12
08003 Barcelona
Preu: De 14€ a 16€
Arts en Viu

Març de 2021. Islàndia. El volcà Fagradalsfjall entra en erupció. Portava avisant uns quants dies. Va fer tremolar l’illa tantes vegades que el terra es va tornar inestable i al final va explotar. Uns dies desprès, M, també va explotar. Va pensar que; denunciar l’home que abusava d’ella quan era una nena; havia de deixar de ser una cosa no únicament seva. Però què passa quan pensem que no som una víctima vàlida?
Aquest projecte no té un enfocament merament artístic. Entenem les arts i la cultura com una eina política i social per a promoure el canvi i una mirada crítica davant d’aquesta violència; amb uns objectius clars: conscienciar i trencar el tabú que envolta aquesta problemàtica universal. Crear, així, un espai per protegir la infància.


Marina Guiu Almenara. Artista plàstica i actriu formada en Art Dramàtic a l’Aula de Teatre de Lleida, al NIC Instituto del Cine de Madrid, a Theatre for the People (Madrid), en cursos esporàdics a la Sala Beckett i amb professionals com Bàrbara Mestanza, Àlex Rigola, Cesc Gay, Adán Black, Mario Gas, entre d’altres. En arts plàstiques es forma a l’EAM Leandre Cristòfol de Lleida, ESDIP Madrid, Taller la Madriguera a Barcelona, i d’altres.
Compagina des de 2014 la seva feina com a artista plàstica amb les arts escèniques.
El 2021 comença la creació de La Muda dins del curs de creació “EN TEMPS PRECÀRIS: REVOLUCIÓ!” a la Nau Ivanow. Essent, el 2023, projecte resident a Can Felipa.
Forma part de COLECTIVO HARTÍSTICO, com actriu, creadora i dissenyadora gràfica.

La Muda / Marina Guiu Almenara