La otra lección de anatomía

Lloc: Homesession
Creu Dels Molers, 15
08004 Barcelona
Preu: Activitat gratuïta
Exposició

Dijous que ve 29 de febrer de 2024 inaugurem a Homesession una exposició col·lectiva en col·laboració amb Metàfora Studio Arts en la qual participen quatre de les seves alumnes, conjuntament amb el comissari convidat per Homesession, Salva G. Ojeda.

29 febrer – 1 març / 18.00-21:00h
2 març / 12.00-15:00h (13h vermut)

Artistes: Xiayu Zhang, Len Ault, TatjanaMuhlbacher, Robin Vuitch
Comissari: Salva G. Ojeda

 

La otra lección de anatomía [L’altra lliçó d’anatomia]:

Una vegada ella va somiar amb la seva mort i això li va canviar la vida. Als anys jo vaig somiar que ella moria. Estàvem asseguts al jardí de casa, aquell enorme jardí. Feia sol, el cel estava buidat i havien masses d’intens color verd i taronja de l’arbreda i l’edifici que ens envoltava. Estàvem asseguts en unes cadires d’alumini típiques de bar i entre nosaltres una taula a conjunt. Ella em mirava sense cap preocupació i em deia que havia d’explicar-me dues coses: la primera era que anava a morir i jo vaig esclafir a plorar, em tapava la cara, ella insistia a explicar-me la segona però jo no volia escoltar.
Fini Straubinger es lamenta que després de la seva pèrdua de visió ja mai experimentarà el negre, més aviat masses de color groc, blau i verd, mai vermell. Hi ha coses que es resisteixen a ser comptades, això és el visible, i altres es resisteixen a ser vistes, això és el que s’ha dit. Somio amb el llindar entre aquests dos mons.

Xiayu Zhang (nascuda en 1999 en Zhenjiang, la Xina, viu i treballa a Barcelona) Xiayu no té un estil propi, sinó que crea una xarxa de connexions canviants entre les seves obres. Transforma el seu món emocional i psicològic interior -experiències personals, records i sentiments- en art.

Tatjana Muhlbacher (Antigua i Barbuda, 1997) és una artista que explora com es transmet la informació a través de les generacions i el temps. Utilitza sons i veus per a contar històries rebudes i creades. S’endinsa en elles desdibuixant la realitat.

Len Ault (2000, París) és un artista multidisciplinari les exploracions del qual se centren en el jo i els seus diversos aspectes. El seu art aprofundeix a desentranyar narratives, a vegades difuminant les línies de les realitats, però també entrellaçant el passat i el present. La seva obra reflexiona sobre la complexitat i l’essència sempre canviant dels paradigmes que ens envolten. De la gènesi estètica a l’encarnació contínua dels objectius visuals.

Robin Vuitch (1997, Dallas, TX, els EUA) Actualment explora expressions escultòriques en materials tèxtils. El seu interès pel tèxtil i l’escultura se centra en l’anàlisi de les construccions de gènere que es mantenen en el món de l’art, així com els límits de la vida privada en la visió del públic.

Un projecte impulsat per Homesession i MetàforaStudio Arts

La otra lección de anatomía