La revolució de la imatge humana

19:0020:30 h
Lloc: CaixaForum Barcelona
Av. de Francesc Ferrer i Guàrdia, 6-8
08038 Barcelona
Aquest esdeveniment sortirà publicat a l'agenda el dia 03.10.2023.
Preu: 6€
Conferència

AMB FÉLIX PÉREZ-HITA I GEORGINA RODRÍGUEZ

La història de la imatge humana és, també, una història sobre la idea que tenim de nosaltres i del món. L’aparició de la fotografia i del vídeo, com també l’esclat tecnològic d’internet i de les xarxes socials, n’han revolucionat la nostra percepció introduint-hi nous canvis de visió. Aquesta conferència oferirà una mirada sobre el passat, però sobretot el present, i mirarà de captar el futur d’aquestes imatges, especialment en el camp audiovisual, per ensenyar-nos com en les representacions parlem de qui som o de qui ens agradaria ser.

A càrrec del realitzador, guionista i editor Fèlix Pérez-Hita. Imparteix classes d’Història i Teoria de la Imatge a la Universitat de Girona i a l’Escola Superior de Disseny Elisava, com també màsters i tallers en altres institucions.

En diàleg amb la gestora cultural Georgina Rodríguez. Graduada en Història i màster en Gestió del Patrimoni Cultural i en Museologia, especialitzada en Història del Pensament. Coordina les activitats i la comunicació de La Casa dels Clàssics.

Activitat entorn l’exposició “La imatge humana: art, identitats i simbolisme“.

La revolució de la imatge humana