Laboratorio de soledades

Lloc: Sala Parés
Petritxol, 5
08002 Barcelona
Preu: Activitat gratuïta
Exposició

Després de més d’una dècada sense exposar la seva obra a Barcelona, Dis Berlin torna a la Ciutat Comtal per presentar la seva primera exposició individual a la Sala Parés. La mostra ocuparà els espais 1 i 3 de la galeria on s’exhibiran els treballs més recents de la producció de l’artista. Seguint la línia conceptual de les darreres exposicions de Dis Berlin a Madrid, la mostra girarà al voltant del concepte de la recerca de nous misteris que prenen formes diverses configurant veritables enigmes pictòrics construïts per la contemplació.

Tots ells s’agrupen sota la tensió entre contraris, com l’absència-presència o la música-silenci. Aquesta lluita la genera i potencia mitjançant la combinació d’elements discordants i, com apunta Raúl Eguizábal sobre l’obra recent de Dis Berlin, és “una pugna entre allò sagrat i allò profà, entre allò celestial i allò tel·lúric, entre allò espiritual i allò sensual. Els objectes apareixen amb una plenitud gairebé voluptuosa, el fum dels volcans, els núvols i fins i tot les flors adquireixen carnositat i s’enfronten a les llums que semblen amagar una revelació o una promesa.“

Envers aquest projecte expositiu a la Sala ParésDis Berlin apunta el següent: «L’exposició que presento a Barcelona és la continuació de les que he realitzat aquests darrers anys sota el títol “Canciones y silenciós”. Ara amb el títol Laberinto de soledades segueixo explorant, buscant nous misteris, a regions on la poesia, la música i el silenci segueixen sent els principals protagonistes. Amb passos lents, destil·lats capa a capa, han nascut aquest quadres, no destinats per a la mirada sinó per a la contemplació».

Laboratorio de soledades