L'arbre del que encara no saps

Lloc:
Av. Francesc Ferrer i Guàrdia, 6-8 
08038 Barcelona

Preu: 6€
Exposició

Una invitació a descobrir la Col·lecció d’Art Contemporani Fundació ”la Caixa” com un diàleg en què les artistes es miren, es pregunten, s’interpel·len i aprenen les unes de les altres.

Comissariada per Caterina Almirall, l’exposició s’emmarca en el programa Suport a la Creació’22. Comisart, i es concep com un conjunt que al·lega ser juntes per fer art, perquè, més enllà de les aportacions individuals, treballar significa compartir.

El títol de l’exposició sorgeix d’una obra de Sílvia Gubern i fa referència a la falta de certeses, la intuïció, la cerca constant. I també a la por, l’esperança, la dimensió espiritual. Som a les portes d’alguna cosa que no sabem ben bé com serà.

Amb aquesta idea, la mostra aplega un seguit d’obres d’artistes internacionals, entre les quals trobem Leonor Antunes, Karla Black, Magda Bolumar, Patricia Dauder Torruella, Gego, Silvia Gubern, Aurèlia Muñoz, Charlotte Posenenske, Rosemarie Trockel, Dora García, Rachel Harrison, Agnes Martin, Valeska Soares, Rachel Whiteread, Belén Rodríguez, Damaris Pan i Rosemarie Castoro. Totes se senten partícips d’un context, d’una xarxa, d’un ecosistema més ampli del qual s’alimenten i en el qual nodreixen, com mares i filles.

L’arbre del que encara no saps