GRAF t’apropa la programació de creació contemporània a Catalunya. L'agenda que suma totes les agendes.

L'audioguia filosòfica

12:0014:00 h
Lloc:

Preu: Activitat gratuïta
Presentació

L’audioguia filosòfica «Els pensadors visiten el museu» té l’objectiu de complementar les visites guiades dels museus amb una mirada filosòfica per tal de reflexionar i pensar amb els sentits les implicacions discursives de l’art.

A la marató d’enguany, Martí Peran, Andrea Soto Calderón i Edgar Straehle ens acompanyaran altres museus de la ciutat amb aquest propòsit.

Dimecres 15, 12h– Martí Peran al Centre d’Art Contemporani Fabra i Coats. Audioguia de l’exposició Matèria primera
Martí Peran, professor de teoria de l’art a la Universitat de Barcelona, exploraràles qüestions filosòfiques que es plantegen a la producció de diversos artistes assentats a Barcelona, com ara Oriol Vilanova, Luis Guerra o Xavier Arenós.

Dijous 16, 11h– Edgar Straehle al MUHBA. Audioguia de l’exposició Imatges per creure. Catòlics i protestants a Europa i Barcelona, segles XVI-XVIII
Edgar Straehle, doctor en filosofia per la Universitat de Barcelona i tècnic superior d’història al Museu d’Història de Barcelona (MUHBA), ens parlarà sobre la representació de l’infidel i els processos de la Inquisició a l’exposició Imatges per creure.

Dijous 16, 12h – Andrea Soto Calderón a La Virreina. Audioguia de l’exposició Barcelona vista desdel Besòs
Andrea Soto Calderón,investigadora en estètica contemporània a La Virreinai a Paris 8, reflexionarà sobrela representació fotogràfica de les classes subalternes i la transformació contemporània de Barcelona a través de fotografies de Patrick Faigenbaum.

L’audioguia filosòfica