Les paraules fallen. L'edició com a pràctica performativa

12:0017:00 h
Lloc: Espai Nyamnyam
Carrer Can Caló 38
17830 Mieres
Preu: Activitat gratuïta
Apertura

Sovint arriba a la publicació el que ja ha esdevingut, el que ja ha estat ‘assajat’ i presentat. Si entenem la publicació com aquest “fer públic” des d’un lloc ampli i en temps continu i present, podem incorporar el concepte d’assaig a les pròpies pràctiques editorials experimentant més enllà del llibre com a producte tancat. Proposem diverses maneres d’abordar la pràctica performativa i editorial per a generar propostes híbrides i canviants. 

‘Les paraules fallen’ és un cicle gratuït dedicat a l’edició com a pràctica performativa on es presenta el treball de tres projectes a cavall d’aquests dos camps durant una jornada on s’inclou el dinar. La nova edició d’enguany tindrà lloc els dies 23 de setembre, 25 de novembre i 16 de desembre de 12 a 17h en colab amb La Escocesa, la Sala d’Art Jove, La Caldera i Cultural Rizoma.

El programa d’aquesta tercera jornada compta amb la participació de La Escocesa, qui presentarà la seva línia editorial, l’obertura de ‘Electromagnetic waves’ d’Esther Rodríguez-Barbero, el projecte ‘Apunts de Touba’ de Bilal Dídac P. Lagarriga i la presentació del Club de tinta amb Cultural Rizoma i nyamnyam.

Si et quedes a dinar reserva taula aquí. Si et vols sumar al Club de tinta envia’ns un mail a coopnyny@gmail.com. I per a més informació visita la web del cicle: https://nyamnyam.net/lesparaulesfallen/.

Les paraules fallen. L’edició com a pràctica performativa