Les paraules fallen. L'edició com a pràctica performativa

12:0017:00 h
Lloc: Espai Nyamnyam
Carrer Can Caló 38
17830 Mieres
Esdeveniment no confirmat.
Preu: Activitat gratuïta
Apertura

Sovint arriba a la publicació el que ja ha esdevingut, el que ja ha estat ‘assajat’ i presentat. Si entenem la publicació com aquest “fer públic” des d’un lloc ampli i en temps continu i present, podem incorporar el concepte d’assaig a les pròpies pràctiques editorials experimentant més enllà del llibre com a producte tancat. Proposem diverses maneres d’abordar la pràctica performativa i editorial per a generar propostes híbrides i canviants. 

‘Les paraules fallen’ és un cicle gratuït dedicat a l’edició com a pràctica performativa on es presenta el treball de tres projectes a cavall d’aquests dos camps durant una jornada on s’inclou el dinar. La nova edició d’enguany tindrà lloc els dies 23 de setembre, 25 de novembre i 16 de desembre de 12 a 17h en colab amb La Escocesa, la Sala d’Art Jove, La Caldera i Cultural Rizoma.

En aquesta segona jornada, el programa de la Sala d’Art Jove es desplaça a Mieres i s’articula a partir d’un taller de curadoria amb nyamnyam i Cultural Rizoma dins del projecte “Esquinçar superfícies” – a cura de Renan Camilo – i d’una mostra dels processos i treballs de diversxs artistxs seleccionadxs en la convocatòria anual d’Art Jove Creació 2023: Blanca Arias, Luca Calderó, Paula Gibert i Helena Laguna. A més inclou la participació d’Higo mental (Ricardo Pérez-Hita Carrasco i Marta Sesé Fuentes) que es troben immersos en un assaig editorial dels seus deu anys de trajectòria: #30: Índex.

Per inscriure’t al taller contacta amb artjove.dso@gencat.cat. Si et quedes a dinar reserva taula aquí. I per a més informació visita la web del cicle: https://nyamnyam.net/lesparaulesfallen/.

Les paraules fallen. L’edició com a pràctica performativa