GRAF, la plataforma que reuneix les entitats d'art contemporani per a fer comunitat.

Subscriu-te per a rebre la Newsletter GRAF,"aquí"

L'hora del pati | Videoart i música

21:0023:55 h
Lloc: M|A|C Presó
Muralla de la Presó, 2
08302
Aquest esdeveniment sortirà publicat a l'agenda el dia 22.07.2024.
Preu: Activitat gratuïta
Festival

dilluns 29 de juliol
21.45 h
(obertura de portes: 21 h)

Valentina Alvarado Matos
Arne Hector, Vinicius Lopes, Minze Tummescheit & Luciana Mazeto
+ Sorteig gandula solidària
+ León Dj

 

Valentina Alvarado Matos
¿Se puede deletrear la hoja?, 2022
8’3’’

La pel·lícula és una exploració tant del món natural com de l’expressió lingüística. Ambientada en el Reial Jardí Botànic de Madrid, el film submergeix els espectadors en els detalls minuciosos de la flora i la fauna del jardí. No obstant això, l’enfocament de l’artista transcendeix els mètodes documentals o descriptius tradicionals, optant per una tècnica experimental que entrellaça aquestes imatges amb una narració en off. Així, la cinta serveix com un viatge exploratori tant a través del jardí com del llenguatge, examinant com cada un influeix en la percepció i la comprensió.
Text: Arindan Sen

Valentina Alvarado Matos
(Maracaibo, Veneçuela, 1986)
www.valentinalvaradomatos.com

 

Arne Hector, Vinícius Lopes, Minze Tummescheit & Luciana Mazeto
Urban solution, 2022
29’47’’

Un artista europeu escriu sobre la seva experiència en pintar la vida al Brasil durant el període colonial. Un porter observa les imatges de les càmeres de seguretat d’un edifici residencial, mentre reflexiona sobre la seva professió i la relació amb els seus patrons. Tot sembla estar en el seu lloc. Fins que sorgeixen les imatges retratades per l’artista europeu, i amb elles tots els malsons del passat. És només un malson, o és una crida?
Disseny de producció: Eder Ramos / Vestuari: Mariane Collovini / Disseny de so: Sara Lehn i Christian Obermaier / Música: Wilson das Neves / Actors i actrius: Ivo Alexandre JuniorCíceroSandra Dani, Silvia; Heinz Limaverde, João; Ivo Medeiros, Antonio; Alvaro Rosa Costa, GustavoMartin Clausen, voice of the European Artist; Zé de Paiva, Gustavo’s voice / Països de producció: Alemanya i Brasil.

Arne Hector
(Hessen, Alemanya, 1970)
Minze Tummescheit
(Lima, Perú, 1967)
Luciana Mazeto
(Porto Alegre, Brasil, 1981)
Vinícius Lopes
(Porto Alegre, Brasil, 1985)
www.cinemacopains.org


Sorteig de la gandula solidària
Sorteig entre tot el públic que hagi comprat números aquest dia d’una de les 9 gandules solidàries que han intervingut 9 artistes de manera altruïta. Si us toca, us l’endueu a casa!
Podeu veure els autors i les gandules aquí.


León Dj
Dj i productor de música electrònica, León Marabotti és un apassionat de la música. Fa quatre anys, durant la pandèmia, va començar-ne a produir i, actualment, s’està endinsant en el món del DJ i el vinil, buscant ampliar les seves capacitats musicals en diversos àmbits.
@leonmarabotti

L’hora del pati | Videoart i música