GRAF, la plataforma que reuneix les entitats d'art contemporani per a fer comunitat.

Subscriu-te per a rebre la Newsletter GRAF,"aquí"

L'hora del pati | Videoart i música

21:0023:55 h
Lloc: M|A|C Presó
Muralla de la Presó, 2
08302
Aquest esdeveniment sortirà publicat a l'agenda el dia 19.07.2024.
Preu: Activitat gratuïta
Festival

divendres 26 de juliol | Programació FAMILIAR
21.30 h
(obertura de portes: 21 h)

Pack Màgic
Drac Màgic
+ Sorteig gandula solidària
+ Andrea i WillyWay

El programa de curtmetratges Astres immòbils ens obre una porta a descobrir nous mons des de l’assertivitat, l’escolta i el respecte mutu a través de les històries que li donen vida. Les tres narracions ens proposen un viatge que ens transporta a universos visuals únics partint del simbolisme dels colors i les formes. Ens parlen de convivència, de la possibilitat d’esbrinar d’on prové cadascú i de la transcendència de fer aquests viatges emocionals.
Recomanat per a nens i nenes a partir de 6 anys.

Astres Immòbils2022
26’
La Chenghua té nou anys i ha de fer una presentació sobre l’espai per a l’escola amb el seu millor amic. Però no té mai temps per preparar-la perquè els seus pares necessiten que els ho tradueixi tot

Luce i la roca2022
13’
Luce viu una vida feliç en un petit i tranquil poble, juntament amb la mare i els vilatans. Cada dia és igual que l’anterior, i això a tothom li agrada. L’únic que espanta a la Luce és la foscor, però per sort els seus petits pals de llum la mantenen fora de perill!

El naixement dels oasis, 2022
9’
Una serp de sang freda i un camell de sang massa calenta es fan amics.

 

Sorteig de la gandula solidària
Sorteig entre tot el públic que hagi comprat números aquest dia d’una de les 9 gandules solidàries que han intervingut 9 artistes de manera altruïta. Si us toca, us l’endueu a casa!
Podeu veure els autors i les gandules aquí.


Andrea i Willy Way
Andrea i WillyWay és un projecte de l’Andrea Morata i d’en Guillem Camí. El duo musical, que s’inicià al Liceu, ara es focalitza en gravar i produir versions musicals que disten entre el cant modern i el jazz, a més, l’Andrea i en WillyWay componen les seves pròpies cançons.
@andreamorata_
@willy.way

 

 

L’hora del pati | Videoart i música