GRAF, la plataforma que reuneix les entitats d'art contemporani per a fer comunitat.

Subscriu-te per a rebre la Newsletter GRAF,"aquí"

L'hora del pati | Videoart i música

21:0023:55 h
Lloc: M|A|C Presó
Muralla de la Presó, 2
08302
Preu: Activitat gratuïta
Festival

dissabte 13 de juliol
21.45 h
(obertura de portes: 21 h)

Ludovica Carbotta
+ Sorteig gandula solidària
+ The Outside Hours Dj Set

 

Ludovica Carbotta
Monowe, 2016
46’19’’

Al jutjat de Monowe, una ciutat habitada per una sola persona, s’està duent a terme un judici en el qual l’únic ciutadà és l’acusat, però al mateix temps és jutge, fiscal, advocat, testimoni i víctima. Monowe és una ciutat imaginària, un model urbà creat per a un sol individu. La forma dels edificis i les infraestructures narren el llegat d’un passat catastròfic i la possibilitat de supervivència futura. Monowe representa l’estat d’aïllament de l’individu contemporani, fruit de dinàmiques externes i estratègies d’autoprotecció. Els espais habitats són llocs físics, arquitectures que conserven funcions específiques: la casa, el museu, la torre de guaita, el jutjat, però també llocs abstractes, metàfores de parts del cos en què l’habitant s’enfronta a la seva interioritat. El desenvolupament dels procediments judicials, formulats com l’habitant recorda haver-los escoltat o vist, ens portarà a través de les diferents etapes de la seva existència dins de la ciutat de Monowe.

Ludovica Carbotta
(Turín, Italia, 1982)
@ludovica_carbotta

 

Sorteig de la gandula solidària
Sorteig entre tot el públic que hagi comprat números aquest dia d’una de les 9 gandules solidàries que han intervingut 9 artistes de manera altruïta. Si us toca, us l’endueu a casa!
Podeu veure els autors i les gandules aquí.

 

The Outside Hours Dj Set
De la mítica banda mataronina The Outside Hours, neix Outside Hours dj set, un duet de punxadiscos de la vella escola, que posaran el seu coneixement musical al servei del públic. Per les seves mans passaran vinils que van des del Rock and roll, el rockabilly, el pop… Una sessió única i divertida per a no parar de moure l’esquelet.
@theoutsidehours

L’hora del pati | Videoart i música