GRAF, la plataforma que reuneix les entitats d'art contemporani per a fer comunitat.

Subscriu-te per a rebre la Newsletter GRAF,"aquí"

L'hora del pati | Videoart i música

21:0023:55 h
Lloc: M|A|C Presó
Muralla de la Presó, 2
08302
Preu: Activitat gratuïta
Festival

dissabte 6 de juliol
21.45 h
(obertura de portes: 21 h)

David Bestué & Roser Corella
Liv Schulman
+ Sorteig gandula solidària
+ Dirty & Harry

 

David Bestué & Roser Corella
La Carpa, 2021.
23’

La Carpa indaga el procés de construcció, ús i desaparició d’un teatre desmuntable instal·lat a la fi dels anys seixanta a l’Hospitalet de Llobregat, obra de l’arquitecte murcià Emilio Pérez Piñero. Aquesta recerca està basada en el relat de testimonis directes: veïns, treballadors de l’ajuntament i familiars de l’arquitecte. Pel fet de ser construccions provisionals i efímeres, moltes de les obres d’Emilio Pérez Piñero solament perviuen en la memòria, com un fantasma, però el cas de La Carpa és especial, ja que es desconeix on es troba actualment.
Produït per Loop Barcelona i A-Place / Música: Paul Frick.

David Bestué (Barcelona, 1980)
www.davidbestue.net

Roser Corella (Barcelona, 1978)
www.rosercorella.com

 

Liv Schulman
Persona, 2021
17’

Persona és una obra audiovisual en 2D, 3D i animació vectorial protagonitzada per la pròpia artista que narra una ficció ambientada en el mateix espai on té lloc l’exposició. En la seva obstinació per filmar una pel·lícula sobre l’aparició d’una sangonera gegant i sensual en una comunitat, el personatge deambula per la sala, que es transforma a mesura que es desenvolupa la història. Mentrestant, perd els límits del seu cos. Basat en un ús intensificat del llenguatge que accentua la ficció amb humor absurd, el vídeo investiga l’esborrament de les identitats, així com els desitjos i ansietats de la societat contemporània.

Animació 3d i corealització: Ariela Bergman | Música i so: Fernando Mannassero i Valentin Bonnet | Guió i direcció: Liv Schulman | Càmera: Ariela Bergman i Liv Schulman | Actors i actrius: Ivo AichenbaumRafael BeltranSantiago GasquetLola GranilloAriela Bergman i Liv Schulman.

Liv Schulman (Buenos Aires, Argentina, 1985)
www.livschulman.com


Sorteig de la gandula solidària
Sorteig entre tot el públic que hagi comprat números aquest dia d’una de les 9 gandules solidàries que han intervingut 9 artistes de manera altruïta. Si us toca, us l’endueu a casa!
Podeu veure els autors i les gandules aquí.


Dirty & Harry
Dirty & Harry, un duo mataroní format per Ramon Maspons i Xavier Bruguera, que fa anys que actuen a Mataró i Barcelona i que, després de dos anys a l’estudi, ens presenten quatre talls on es condensen les influències i els estils que transiten des dels seus inicis. Techno melòdic, Cyberdelia, música electrònica i les raves de principis dels 90 amb tocs d’IDM de l’escola Warp i un imaginari deutor del misticisme que generava la música electrònica en els seus pioners.
@dirtyandharrymusic

L’hora del pati | Videoart i música