GRAF, la plataforma que reuneix les entitats d'art contemporani per a fer comunitat.

Subscriu-te per a rebre la Newsletter GRAF,"aquí"

L'hora del pati

21:0023:55 h
Lloc: M|A|C Presó
Muralla de la Presó, 2
08302
Preu: Activitat gratuïta
Festival

L’hora del pati
Videoart, gandules solidàries i música

06.07.24 | 29.07.24 | M|A|C Presó 

Un pati és un espai molt determinat que té una funció d’esbarjo, on hi succeeixen converses o pensaments mirant enlaire…

L’hora del pati és el moment del dia en què fas el que vols, parles del que vols i amb qui vols, sense que ningú et controli.

A l’hora del pati passen moltes coses. No solament és un moment dedicat al descans o a l’esmorzar: és un espai en què desvetllem les nostres habilitats socials (la comunicació, la cooperació, la resolució de conflictes, l’intercanvi i la negociació) i també un espai assequible a tothom, perquè no sempre s’imposin els mateixos, els qui tenen més espai o tenen més poder.

Hem volgut que el pati del M|A|C sigui un lloc amable, còmode i càlid, per a públics diversos (també el públic familiar), per passar els vespres de juliol en companyia, en un pati convertit en la sala de cinema del centre d’art i un espai estiuenc de trobada, amb bar i música en directe.

En aquesta segona edició, el programa l’han preparat Clàudia EliesJoana RodaVictoria Sacco i Angelica Tognetti, i veurem treballs de:

Valentina Alvarado MatosDavid BestuéLudovica CarbottaRoser CorellaBlanca GraciaArne HectorMarla JacarillaAbel JaramilloVinícius LopesLUCEJosep MaynouLuciana MazetoAdrian MelisYoriko MizushiriFernando Sánchez CastilloLiv SchulmanMinze Tummescheit i Martin Vitaliti.

Al programa musical, de la mà d’Aiguamoll Música, tindrem concerts de:

Azo0kaThe BoxDirty&HarryKlitterLeón DThe Outside Hours DjDj Pine Tatsumi&Masako.

Les 9 gandules solidàries (cada dia en sortegem una!) han estat una contribució dels i les artistes:

Clara BallestaRafel G. BianchiJoe DartMarta FloriachAnna FraderaMohamed L’GhachamEdu NovellasClara Nubiola i Laia Solé.

L’hora del pati