GRAF t’apropa la programació de creació contemporània a Catalunya. L'agenda que suma totes les agendes.

LITERARTURA - Oriol Vilapuig

18:0020:00 h
Lloc: Fundació Suñol
Calle Mejía Lequerica 14
08028 Barcelona
Preu: 8€

LITERARTURA és una activitat que vol investigar els camins d’anada i tornada de la paraula a la imatge a partir de la lectura i el comentari de textos literaris que guarden relació temàtica, formal o contextual amb les arts plàstiques.

En aquesta segona edició proposem una sèrie de reunions a la seu de la Fundació Suñol per celebrar un col·loqui al voltant de lectures vinculades a les exposicions i el fons de la col·lecció. Les sessions s’iniciaran amb la visita comentada a la mostra i comptaran amb la participació d’artistes, escriptors i comissaris.

 

oriol vilapuig – La nit sexual | 06.04

L’exposició d’Oriol Vilapuig pren el nom d’una de les obres de Pascal Quignard, La noche sexual. L’escriptor entén la literatura com a una forma d’expressió que barreja pensament, vida, ficció i saber, una escriptura que flueix al marge dels gèneres.

La noche sexual transcorre durant un viatge de l’escriptor als Estats Units, on es va assabentar de la votació sobre la llei de la decència a través dels mitjans de comunicació. L’autor va definir aquesta normativa com “la llei americana sobre les imatges indecents” i, preocupat per la possibilitat que la censura arribés a Europa, va decidir escriure una obra que reunís una selecció de les imatges eròtiques més belles de la seva col·lecció particular.

Amb la participació d’Oriol Vilapuig.

 

Places limitades, imprescindible inscripció prèvia: info@fundaciosunol.org | 934961032