Degut a la situació actual la programació a GRAF s'ha vist afectada. La majoria dels espais romandran tancats fins a nou avís. Per més informació consulteu el web de cada espai.

Lola Lasurt. Doble autorització

19:3021:30 h
Lloc:

Preu: Activitat gratuïta
Inauguració

Doble Autorització gira a l’entorn de dues iniciatives populars per dur a terme actes de commemoració en l’espai públic. Una és el canvi de nom de la plaça principal de Mont-Roig del Camp (poble que inspira part de l’obra de Joan Miró), de Plaça del Generalísimo Franco a Plaça Joan Miró l’any 1979 (primera legislatura democràtica). L’altra és la reproducció dins l’Anella Olímpica de Montjuïc del monument a Francesc Ferrer i Guàrdia, construït l’any 1911 (dos anys després del seu assassinat al Castell de Montjuïc) al centre de Brussel·les.
Lola Lasurt explora aspectes del des-temps, els que ens fan recórrer al passat quan el present esdevé confús i inabastable, i revisa els processos en què es produeix la memòria a escala comunitària, prenent com a casos d’estudi les formes de la plaça i el monument commemoratiu.
La proposta es formalitza a través de la instal·lació pictòrica i del vídeo, i es desplega mitjançant processos col·laboratius.