GRAF t’apropa la programació de creació contemporània a Catalunya. L'agenda que suma totes les agendes.

MACBA ES VIU.PRESENTACIÓ DE TREBALLS DEL CONSERVATORI SUPERIOR DE DANSA (INSTITUT DEL TEATRE).PRIMER EXERCICI CAP A L’ÈPICA

19:0020:00 h
Lloc: MACBA
Plaça dels Àngels, 1
08001 Barcelona
Preu: 5€

El MACBA es consolida com una de les plataformes estables de presentació de treballs dels futurs ballarins i coreògrafs formats al CSD, el Conservatori Superior de Dansa de l’Institut del Teatre. El CSD inicia una nova etapa en la seva direcció i vol apostar per generar complicitats entre l’escola i els centres de creació de la ciutat. La col·laboració entre les dues institucions permet oferir als alumnes pràctiques i experiències dins el context professional.

Primer exercici cap a l’èpica és una acció dirigida per Aimar Pérez Galí amb estudiants del Conservatori Superior de Dansa de l’Institut del Teatre de Barcelona. L’èpica, com a afecte, porta el cos cap a un lloc elevat on no pot no fer el que l’altre l’incita a fer, una situació que, malgrat la seva brevetat, produeix un estat de rendició envers això que encara no s’ha definit com a emoció.

L’èpica és un SÍ!

Un cor èpic com el lloc per a la communitas – una comunitat en potència, un grup de gent que treballa conjuntament per assolir un objectiu comú, on l’un necessita l’altre però ningú no és líder. Un sistema emergent que s’autoorganitza a partir d’unes regles acordades col·lectivament, que s’autoregulen i reverberen com cèl·lules interconnectades; una bandada de veus que es mouen a càmera lenta a través de l’espai.
Programa
DISSABTE 20 DE DESEMBRE DE 2014, A LES 19 h
Lloc: atri del Museu
Preu: 5 €. Gratuït amb el carnet Passi i Amics del MACBA. Sense inscripció prèvia. Aforament limitat

MACBA ES VIU.PRESENTACIÓ DE TREBALLS DEL CONSERVATORI SUPERIOR DE DANSA (INSTITUT DEL TEATRE).PRIMER EXERCICI CAP A L’ÈPICA