Donada la situació de fragilitat que pateix la programació cultural de la ciutat, recomanem revisar el web de cada espai per si hi ha canvis o anul·lacions.
Molta força!

MACBA es viu. Surplus

19:0021:00 h
Lloc: MACBA
Plaça dels Àngels, 1
08001 Barcelona
Preu: 5€
Performance

Surplus intenta activar percepcions, traslladar al cos l’experiència d’observar. Dóna visibilitat a altres maneres d’experimentar el fet de veure, obrint el llindar de potencialitats entorn de la nostra relació de manera mòbil i constant. I ho fa dintre d’un marc d’observació que remodela l’experiència del cos com a subjecte-objecte, en una redefinició recurrent.

Amb Surplus ens observem a través de les relacions que establim. El treball parteix de la sensibilització del cos dels performers i dels espectadors per mobilitzar la relació d’un mateix amb l’altre, en un esdeveniment que fa visible el seu procés, la seva construcció i els múltiples enfocaments.

Surplus incita l’espectador a prestar atenció al flux de la seva observació i a viatjar per diferents associacions i lectures, sense comprometre’s amb una interpretació única; l’anima a renovar del seu esdevenir i a sacsejar la mirada.

Activitat organitzada per Mostra IN SITU, amb el suport d’Arts Santa Mònica.

MACBA es viu. Surplus