MACBA - Jornada de portes obertes

10:0015:00 h
Lloc: MACBA
Plaça dels Àngels, 1
08001 Barcelona
Preu: Activitat gratuïta
Inauguració

Dissabte 28 i diumenge 29 de novembre celebrem els 25 anys amb un cap de setmana de portes obertes!

El 28 de novembre de 1995 el MACBA va obrir les portes per convertir-se en un espai de descobriment i experimentació en el qual desplegar noves formes de relació amb la història i amb l’art.

25 anys després, amb la il·lusió del primer dia, et convidem a un cap de setmana de portes obertes en el qual podràs visitar totes les exposicions: Fina Miralles. Soc totes les que he sigut, Tony Cokes. Música, text, política i Acció. Una història provisional dels 90, així com la mostra permanent Un segle breu: Col·lecció MACBA.

També podràs conèixer l’obra que, amb motiu de l’aniversari, s’instal·là a l’atri del museu, Enderroc, una nova incorporació a la col·lecció de l’artista Ignasi Aballí.

A més, no et perdis les propostes de la MACBA Store Laie i de MACBA Amics, i segueix-nos a les xarxes i la web per participar en totes les propostes que et fem durant l’aniversari.

Et recomanem reservar anticipadament l’entrada gratuïta per gaudir de la jornada. Podràs seleccionar la franja horària i evitar esperes el dia de la visita.

Si tens cap dubte, ens pots contactar a través de macba@macba.cat o per telèfon al 93 481 33 68.

T’hi esperem!

MACBA – Jornada de portes obertes