Dia Internacional de la Dansa: MAGÍ SERRA, ANA MARIA KLAJNŠČEK, LIANT LA TROCA, GRUP CHM SALUT MENTAL

17:3019:30 h
Lloc: La Caldera
eugeni d'ors 12
08028 barcelona
Preu: Activitat gratuïta
Arts en Viu

El Grup CHM Salut Mental i La Caldera volem compartir la nostra passió per la Dansa, tot convidant-vos a participar a la Celebració del Dia Internacional de la Dansa.

Ho celebrarem amb un acte de caire inclusiu i festiu on presentarem breus propostes de Dansa, la lectura del Manifest del Dia Internacional de la Dansa, i una coreografia col·lectiva per a acabar tots ballant.

Amb les actuacions de:

  • MAGÍ SERRA I ANA MARIA KLAJNŠČEK presentant un fragment de Cossoc.
  • LIANT LA TROCA amb la peça Sense con tacte.
  • GRUP DANSA dels Serveis de Rehabilitació Comunitària del Grup CHM Salut Mental presentant Despertar és possible.
  • L’acte acabarà amb una ballada conjunta del tema residus del sistema de LO PETIT COMITÈ.

 

Cossoc (fragment), de MAGÍ SERRA I ANAMARIA KLAJNŠČEK

Cossoc és un duet de dansa i equilibris concebut per a integrar-se amb l’entorn. Aquesta coreografia hipnòtica és plena d’imatges suggeridores d’allò que poden fer dos cossos en equilibri constant. Cossoc és un moviment de recerca sobre la complexitat i la simplicitat d’ una relació, una finestra d’ observació i curiositat per a l’ espectador, en la frontera entre l’espai públic i l’ espai privat.

Sense con tacte de LIANT LA TROCA

Existeix un jutge poc visible, elegantment cruel, amb escassa consciència de si mateix, i que no obstant això, decideix qui pot volar i qui no. O ets falcó, o papallona amb grillons. El teu esperit necessita expandir-se. Qui pot elevar-se arrossegant cadenes? Et jutgen, ho creus. T’aparten, ho naturalitzes. Et neguen, ho assumeixes. Et van condicionar a témer les ombres que ens sobrevolen; però no poden danyar-te més enllà de la por. Dona’t permís. Arrisca’t. Aventura’t a explorar. Sorprèn. Accepta el desafiament, equivoca’t. Comparteix el teu èxit i el teu fracàs. Fes-te visible, uns altres seguiran les teves petjades. Vola…Vola… I ja ningú tornarà a mirar-te des de dalt.

Dia Internacional de la Dansa: MAGÍ SERRA, ANA MARIA KLAJNŠČEK,  LIANT LA TROCA, GRUP CHM SALUT MENTAL