GRAF, la plataforma que reuneix les entitats d'art contemporani per a fer comunitat.

Subscriu-te per a rebre la Newsletter GRAF,"aquí"

Media & TV. Joan Rabascall

Lloc: Palmadotze
Masia Mas Pujó
08730 Santa Margarida i Els Monjos
Preu: Activitat gratuïta
Exposició

Media & TV reuneix a la galeria Palmadotze alguns dels treballs més destacats de la trajectòria artística d’en Joan Rabascall vinculats amb els Mass Media i la televisió. La sèrie Media 2000 (2000), reuneix imatges dels paisatges d’antenes tradicionals i parabòliques disperses per tot el món en una mirada crítica i irònica del nou paisatge. La sèrie My Collection (2007), una de les més populars de l’artista, mostra imatges de la seva col·lecció de petites televisions de plàstic convertides en records turístics.

L’exposició es completa, encara, amb diverses obres d’altres sèries com Mass Media (1971) obres que són imatges extretes de revistes i diaris tractades pictòricament amb una tècnica pròpia de l’art pop com és l’emulsió sobre tela. La lección de la pintura. El color (1992), un conjunt de fotografies en color plastificades i entelades, que ironitza sobre els temes i les imatges que acostumem a trobar en els quaderns didàctics per aprendre a pintar.

Tot plegat una revisió condensada i singular de l’obra de Joan Rabascall durant més de cinquanta anys de pràctica artística.

Media & TV. Joan Rabascall