GRAF t’apropa la programació de creació contemporània a Catalunya. L'agenda que suma totes les agendes.

Més GREC a la Fundació Suñol

18:3019:30 h
Lloc: Fundació Suñol
Calle Mejía Lequerica 14
08028 Barcelona
Preu: 5€
Performance

En el marc del festival GREC 2016, el grup de fundacions incloses a Fundacions en Obert oferim un seguit d’activitats relacionades amb la performance i les arts escèniques.

Dins d’aquesta iniciativa, el proper dissabte 9 de juliol presentem Several figures in the same place, una coreografia a càrrec de Bea Fernández i Carmelo Salazar ideada específicament per al Nivell Zero de la Fundació Suñol. Dos subjectes al mateix espai, el mateix cos afectat des de diferents llocs, Several figures in the same place mostra un cos inacabat, que no s’afirma per endavant sinó que esdevé i emergeix en relació a l’espai.

BEA FERNÁNDEZ

És cofundadora del col·lectiu Las Santas i codirectora artística de La Poderosa, espai de creació i investigació entorn de la dansa, que ha estat recentment Premi Ciutat de Barcelona 2016. Treballa com a intèrpret i coreògrafa i des de 1998 col·labora amb el coreògraf Carmelo Salazar en peces como ara Espaciales o El salón dorado. Actualment desenvolupa Muy experimental, un projecte d’investigació que ha cristal·litzat en diversos treballs com ara Este lugar entre (2016).

CARMELO SALAZAR

És coreògraf, ballarí i performer. Ha estat el director creatiu del col·lectiu d’artistes La Porta, fundador de Teatron i codirector del Festival LP de les edicions 2007, 2009 i 2011.Teòric i tècnic de la dansa, desenvolupa i imparteix diferents workshop a La Poderosa, Àrea, La Caldera i les Universitats de València i l’Autònoma de Barcelona. Actualment treballa en el marc de la creació digital i l’audiovisual.

Dia: 9 de juliol

Hora: 18h30

Lloc: Nivell Zero (entrada per Passeig de Gràcia 98)

Durada: 25 minuts

Preu: 5€ (El preu de l’entrada inclou la visita a l’exposició Diàlegs de la mirada)

Places limitades. És imprescindible reservar per telèfon (934961032) o e-mail (info@fundaciosunol.org).

Per a més informació:

www.fundacionsenobert.org