Meta Monumental Market 2ed

17:0002:00 h
Lloc: Nogueras Blanchard - Hospitalet
Isaac Peral, 7
08902 L'Hospitalet de Llobregat
Preu: Activitat gratuïta
Altres

META MONUMENTAL MARKET és un projecte artístic que pren forma de mercat de segona mà. Diferents artistes oferiran una selecció d’obres i objectes personals als visitants que podran adquirir o intercanviar en un ambient més proper a l’economia informal que a les lògiques del mercat de l’art.

El META MONUMENTAL MARKET s’inspira en el projecte de l’artista Martha Rosler, Meta-Monumental Garage Sale. A partir del Garage Sale –pràctica més popular a Estats Units de venda d’objectes usats–, Rosler fa una crítica al sistema de valor capitalista de consum, qüestionant la posició de les dones i les coses en relació a l’economia nacional com a l’assignació de valor a objectes basada en el discurs on circulen.

La iniciativa META MONUMENTAL MARKET es suma a les reflexions de Rosler i qüestiona la utilització de l’artista com a generador de desig en un sistema que precaritza, especula o simplifica el treball en l’art contemporani.

A més a més de la participació dels artistes també es comptarà amb:

Cocina de Guerrilla / menjar i beguda
Les p’tits explorateurs / taller per nenes i nens
Torneig d’escacs organitzat per Pol Ricart Herms
Hagamos ruido per Martín Vitaliti
Todo el poder a la playa per Rosa Lleó
Tarot Internet per Caterina Almirall i Mario Santamaría (a partir de les 21.30h)
Sessió de música programada per María I. Barros
LIVE Noish / Oscar Martín
DJS Lvcha (Femnøise), Calabria Radio Sesiøn Sublime, Kentaro Terajima, Gatasanta

META MONUMENTAL MARKET ocupa el parking d’Isaac Peral i la galeria NoguerasBlanchard. Organitzat per trama 34 i comissariat per Zaida Trallero.

trama 34 és un espai de treball i una associació cultural constituïda per María I. Barros, Matteo Guidi, Samuel Labadie, Diego Paonessa, Germán Portal, Mireia c. Saladrigues, Mario Santamaría, Zaida Trallero.

Meta Monumental Market 2ed.