MIQUEL GARCÍA. When the world becomes lines

19:0021:00 h
Lloc: Homesession
Creu Dels Molers, 15
08004 Barcelona
Preu: Activitat gratuïta
Inauguració

El 1760 el cartògraf John Spilsbury va inventar de forma casual el primer trencaclosques. Un dia se li va acudir enganxar un dels seus mapes a una tauleta de fusta i tallar-lo seguint la línia de les fronteres. En moure’l van caure-li vàries peces i en refer-lo es va adonar del laboriós treball que era encaixar de nou els fragments del mapa. When the world becomes lines situa el seu punt de partida en l’accidentat origen del puzle, prenent la reinterpretació del món per desplaçar-la, distorsionar el seu significat i produir un nou sentit sobre les múltiples línies que traça la geografia.

Miquel García (Barcelona, 1975) és graduat en Belles Arts per la Universitat de Barcelona i ha realitzat diverses residències en països com Espanya, Brasil, Canadà i Corea, entre d’altres.   Ha exposat de manera col·lectiva i individual en espais com el Centre Georges Pompidou de París, la Galeria Varmelho de São Paulo, el Casino de Luxemburg, les Bienals de Mardin (Turquia) i Turku (Finlàndia), la Cooper Union de Nova York, el Centre Cultural de Noain i el Museu d’Art Modern de Tarragona.

El seu treball explora línies d’investigació com la noció d’espai i territori,  l’anàlisi de les estructures econòmiques i de poder  i les teories contemporànies sobre història i identitat col·lectiva. Actualment treballa en un projecte de publicació becat per la Fundació Guasch Coranty.

http://www.miquelgarcia.net

HORARIS

Inauguració: divendres 19 de maig a les 19h

Dissabte 20 i diumenge 21 de maig: 17 – 20:30h 

Del 22 al 24 de maig: amb cita prèvia enviant un correu a danilo@homesession.org

Del 25 al 27 de maig: 17 – 20:30h


MIQUEL GARCÍA. When the world becomes lines