MIXTUR 2021 Festival de nova creació sonora

Del 30 de setembre al 10 d’octubre de 2021, tindrà lloc la 10ª edició del festival Mixtur a Fabra i Coats: Fàbrica de Creació. El festival té com a objectiu impulsar la creació, la pedagogia i la difusió de la música i l’art sonor del nostre temps, des del punt de vista de la recerca sobre el so en si mateix i sobre la seva interacció con les altres arts.

La combinació d’activitats pedagògiques (tallers, conferències i masterclasses) i una programació d’estètiques diverses (concerts i instal·lacions sonores), continua sent la fórmula escollida per un certamen caracteritzat pel risc, la innovació i l’exploració, així com la promoció de la nova creació sonora.

Enguany, el festival ja ha obert el període d’inscripció als tallers de composició i experimentació sonora, interpretació i improvisació –a càrrec de docents de reconegut prestigi internacional–. Així mateix, també ha obert una convocatòria per a compositores, compositors i intèrprets que vulguin difondre els seus projectes artístics i musicals en el marc de les edicions 2022 i 2023 del Festival.

El termini, en tots dos casos, acaba el pròxim 1 de març.

Més informació, aquí.

MIXTUR Festival de nova creació sonora de Bcn