MONOMANIA

Lloc: Alalimón Galeria
Mèxic 15
08004 Barcelona
Preu: Activitat gratuïta
Exposició

MONOMANÍA
MonoManía. (De mico- i mania).
1. f. Med. Bogeria o deliri parcial sobre una sola idea o un sol ordre d’idees.

L’any 2004 vam fer nostres dues primeres exposicions individuals plantejades com a projectes tancats: “Els dies veloços” i “Common People”. Aquest va ser el moment en què comencem a perfilar els temes entorn dels quals giraria tot el nostre treball; en “Els dies veloços” la memòria i la fugacitat de la joventut, en “Common People” les relacions del cos amb el seu entorn.

Aquests temes s’han convertit en obsessió i, juntament amb la inevitabilitat de la mort, són els tres pilars de gairebé tota la nostra producció posterior. Això és així tant en “Memento Mori”, l’exposició/lliuro que presentem al costat de l’artista Situat Mújica, fruit de la residència en la galeria Addaya de Mallorca; com en “Preludi”, un treball que es va poder veure en La Capella de Barcelona l’any 2015.

Els mateixos temes que, amb petits matisos, converteixen tot el nostre treball en una MonoManía, en un girar al voltant de preguntes que no sols no tenen resposta, sinó que no pretenem contestar. Simplement convidem a gaudir un moment que, ja i sense adonar-te, ha desaparegut. Aquesta és la base de Kink, la revista que editem al costat del dissenyador Francesc Mulet, centrada en l’erotisme, en l’alegria de viure, congelant aquests moments íntims que normalment no compartim amb ningú.

MonoManía gira entorn d’aquesta alegria. Una alegria amarga ja que, en ser fotografiada, es converteix en una prova material de l’inexorable pas del temps.

PACO I MANOLO

MONOMANÍA