GRAF t’apropa la programació de creació contemporània a Catalunya. L'agenda que suma totes les agendes.

Move, de la nature a la nurture a càrrec de Silvia Martos i Ana Martínez

20:00 h
Lloc:

Preu: Activitat gratuïta
Performance

Quan ens formem en el ventre matern, heretem certes coses a part del nostre ADN. Una d’elles, són els nostres moviments innats que ens connecten amb el nostre avantpassat animal, perquè són instintius. Des que som nadons, ens han educat per a comportar-nos socialment. Els nostres moviments han estat condicionats segons el nostre context social, cada vegada més reprimits de la nostra naturalesa primitiva.

Però, què passaria si suprimíssim tota aquesta educació corporal? Quin tipus de comportament tindrien els nostres moviments? Si pensem en el nostre cos com un envàs, com un recipient ple d’energia, com interactuaríem amb les persones, objectes i espais? Fins a quin límit estan educats els nostres moviments?

Move, de la nature a la nurture és una obra artística on es fan servir vídeo-instal·lacions i performances per dialogar sobre les diferents tipologies de moviments: innat, voluntari i automàtic, mitjançant l’acció-reacció. Tot això des d’una visió crítica que incideix sobre com els nostres moviments han estat educats i condicionats en funció del nostre rol social.

Move, de la nature a la nurture a càrrec de Silvia Martos i Ana Martínez