Degut a la situació actual la programació a GRAF s'ha vist afectada. La majoria dels espais romandran tancats fins a nou avís. Per més informació consulteu el web de cada espai.

Nadala 2014. Fina Miralles. Fina, sembra, que uns altres ja recolliran

19:0021:30 h
Lloc: Fundació Joan Miró
Fundació Miró, Parc de Montjuïc, s/n
08038 Barcelona
Preu: Activitat gratuïta
Inauguració

Al voltant de Nadal, la Fundació Joan Miró acull una instal•lació, encarregada especialment a un artista de l’escena local, per marcar la tradicional temporada de festes hivernals. Aquest any, la Fundació Joan Miró ha confiat la nadala a Fina Miralles.
Fina Miralles (Sabadell, 1950) va tenir un paper molt important en l’art conceptual català que va sorgir amb força els anys setanta del segle passat. També va participar en la creació de l’Espai 10 (després Espai 13) de la Fundació Joan Miró a finals d’aquella dècada. Des del seu refugi actual a Cadaqués, Miralles continua activa i fidel al seu diàleg quotidià amb la terra, el mar i els ritmes de la natura.
A Fina, sembra, que uns altres ja recolliran Miralles vincula la simbologia del pessebre amb el solstici d’hivern i amb el cicle anual de regeneració. D’un entorn erm neix un infant miraculós, de la mateixa manera que de l’aparent inacció de l’hivern sorgeix un esclat de vida a la primavera.

Nadales anteriors:
2007 – Perejaume
2008 – Ignasi Aballí
2009 – Tere Recarens
2010 – Antoni Llena
2011 – Fernando Prats
2012 – Jaume Pitarch
2013 – Eulàlia Valldosera