Degut a la situació actual la programació a GRAF s'ha vist afectada. A la fase 1 de la desescalada alguns dels espais ja es poden visitar amb cita prèvia! Consulteu els seus web i xarxes socials per més informació.

Ni es crea ni es destrueix. Exposició EN RESiDÈNCiA

19:3021:30 h
Lloc:

Preu: Activitat gratuïta
Inauguració

“Ni es crea ni es destrueix” és una exposició que vol mostrar els diferents graus d’infiltració mútua entre educació, formació i pràctiques artístiques contemporànies a través dels treballs artístics que han resultat del programa Creadors EN RESiDÈNCiA als instituts de Barcelona* en les edicions III (2011-2012) i IV (2012-2013).

Es tracta d’onze noves produccions d’artistes de diferents àmbits creatius com el disseny, la dramatúrgia, les arts visuals i la dansa contemporània, el procés de gestació de les quals han compartit amb alumnes i professors de l’ESO de Barcelona durant un any lectiu.

A “Ni es crea ni es destrueix” s’invita a circular per tot un seguit d’indrets possibles des dels quals pensar la noció d’espai, i així experimentar-lo, a partir de materials i situacions propers, tal com s’ha fet a partir d’exercicis crítics i accions desenvolupades al propi entorn i amb recursos a l’abast d’artistes i alumnes. Alguns d’aquests mitjans han estat materials i físics, com les aules, el cos, els parcs o el museu, mentre que d’altres han estat de caràcter abstracte (però igualment accessibles), com la memòria, la paraula, el sistema econòmic o la imaginació. En definitiva, és una ocasió per pensar sobre l’espai del coneixement, la creació i la cultura com l’energia indestructible de transformació i de futur.