GRAF t’apropa la programació de creació contemporània a Catalunya. L'agenda que suma totes les agendes.

“No Fer” Seminari amb Luz Broto

17:0023:59 h
Lloc: L'Estruch
Sant Isidre, 140
08206 Sabadell
Preu: Activitat gratuïta
Convocatòries

Luz Broto proposa un taller basat en el “no fer”, una situació col·lectiva a mig camí entre l’acció i l’experiència vital on la participació i compromís del grup assistent és determinant. De fet són els participants els quals en una trobada prèvia al seminari qui definiran els marges i desenvolupament de les sessions a partir d’uns elements disparadors. Què significa no fer res? Podem deixar de fer? On estan els límits d’allò productiu?

El taller s’organitza en dues etapes. Una primera on el grup de participants, al llarg d’una o més sessions, acordarà cóm dur a terme l’experiència, els seus limits d’actuació. I una segona etapa on, durant una estada d’una setmana, s’accionarà aquest “No Fer”.

Per participar no calen coneixements previs, tan sols ganes de participar i compromís. Si que es demana però inscripció prèvia en aquest mail nauestruch@lestruch.cat on s’agraeixen un parell de línies explicant l’interés en participar a la proposta.

CALENDARI:
-Sol·licituds fins el dia 12 de febrer.
-Sessió introductoria, dia 13 de febrer des de les 17h
-Altres sessions de treball a acordar amb el grup.
-Estada col·lectiva de “No Fer” del 30 de març al 5 d’abril (aproximadament).

La pràctica artística de Luz Broto es basa en el gest mínim, un moviment petit fruit d’un estudi minuciós de l’espai on intervenir, del seus límits, dels seus ussos i per tant de la implicació del cos com a activador i receptor de totes les tensions. Ha desenvolupat projectes específics a diferents contextos com LIPAC, Buenos Aires; Centre d’art la Panera, Lleida; Institut für Raumexperimente, Berlin; Secession, Viena; La Casa Encendida, Madrid o l’any passat al Mercat de les Flors a Barcelona. Viu i treballa a Barcelona. www.luzbroto.net

Taller de Creació (TACRES) en col·laboració amb l’Escola Illa, i participant en el programa en xarxa, HIBRIDACIONS i CONTEXTOS hibridacions.cat

“No Fer” Seminari amb Luz Broto