GRAF, la plataforma que reuneix les entitats d'art contemporani per a fer comunitat.

Subscriu-te per a rebre la Newsletter GRAF,"aquí"

Només cross cross cros

11:0018:00 h
Lloc: Fabra i Coats. Centre d'Art Contemporani
Sant Adrià, 20
08030 Barcelona
Preu: Activitat gratuïta
Taller

«Només cross cross cross» és un grup de treball que forma part del projecte Twork de l’artista Joana Capella. Aquesta proposta permet explorar corporalment les nocions d’intensitat, rendiment o productivitat a través del ball en comú, amb l’objectiu d’exercitar una possible memòria muscular col·lectiva.

Prenent el twerk com a tàctica per tal d’experimentar altres gestualitats possibles, l’artista explora corporalment els límits d’allò que entenem per productivitat i busca la manera d’aconseguir que emergeixin les memòries musculars del “sobrelaboreo” global. Durant el taller, ens preguntarem i explorarem com són les memòries musculars d’altres cossos, del sòl i de les maquinàries, i intentarem interpretar amb el cos conceptes com ara estrès hídric, sobreconreu o restitució dels sòls, entre d’altres.

Aquest projecte s’ha dut a terme amb el suport de les beques per a la innovació en arts visuals OSIC i el programa de residències de Sant Andreu Contemporani a Fabra i Coats: Fàbrica de Creació.

Activitat en el marc de l’exposició Si plou així, que no escampi!

Només cross cross cros