GRAF t’apropa la programació de creació contemporània a Catalunya. L'agenda que suma totes les agendes.

Nou programa expositiu al Centre d’Art la Panera

12:0019:00 h
Lloc:

Preu: Activitat gratuïta
Exposició

I EL MAR ES NEGÀ A SER TERRA, de CASILDA SÁNCHEZ

Per l’exposició I el mar es negà a ser terra, Casilda Sánchez ha transformat l’espai de la sala de les columnes de La Panera en el que anomena un viatge aquàtic, un laberint de vídeoprojeccions de gran format.

CAMPO ADENTRO. Revisió 2010-2013. Fernando García-Dory

Campo Adentro és un projecte sobre territoris, geopolítica, cultura i identitat, a partir de les relacions camp – ciutat, a Espanya avui. Al Centre d’Art la Panera s’han proposat diversos espais temàtics, a partir dels quals els artistes desenvoluparan els seus projectes de treball: Models d’agricultura; Nova economia rural; Lluites pel territori; Identitat rural; i Espai Laboratori.

LLETRES D’ESTUDI

L’exposició Lletres d’Estudi, que es podrà veure al Centre de Documentació de La Panera és un recull de lletres creades per alumnes del Màster de Tipografia Avançada de l’Escola Eina de Barcelona.

PERA LLIMONERA! 

Amb l’exposició Pera Llimonera!, que es podrà veure a l’espai miniPanera, els més petits podran redescobrir la biodiversitat del territori més proper a través de les formes, els colors, el disseny i la creativitat.

TODO, TODO, TODO ESTÁ EN LO LIBROS

Comissariat: Roberto Vidal

Exposició en línia. A partir del 08.02.2014

 

Nou programa expositiu al Centre d’Art la Panera