Obrim portes! Visita a Manuals de reparacions i sons còsmics. Autoedicions per guarir l'univers sencer

18:0020:30 h
Lloc: MACBA
Plaça dels Àngels, 1
08001 Barcelona
Preu: Activitat gratuïta
Visita guiada

A càrrec de Magui Dávila i Maite Muñoz

Tot seguint les línies de la metodologia curatorial d’aquesta exposició, les comissàries Magui Dávila i Maite Muñoz duran a terme una visita a diverses veus a l’exposició Manuals de reparacions i sons còsmics. Autoedicions per guarir l’univers sencer.

Aquest recorregut incidirà en la manera de generar continguts des de l’autoria col·lectiva i que ha marcat la manera d’organitzar les publicacions seguint una filosofia de contacte i distribució oberta.

Les comissàries faran una visita a les 18:00 h i una a les 19:30 h.

Magui Dávila combina la seva tasca com a comissària independent amb la tasca editorial a Las Lindas Pobres, així com amb la realització del seu doctorat “Sonidos distópicos: del techno Detroit a las primeras raves en Europa. Música electrónica y resistencia, 1980-1992”. A més, forma part del grup de performance Net-Out.

Maite Muñoz és investigadora i comissària independent. Actualment és assessora externa de l’Arxiu del MACBA, en el qual va treballar durant vuit anys, els tres últims, com a responsable. És membre de Los Angeles Contemporary Archive (LACA), arxiu independent i espai de programació, d’Acid-Free Art Book Market i del col·lectiu Vista Oral.

Obrim portes! Visita a Manuals de reparacions i sons còsmics. Autoedicions per guarir l’univers sencer