Degut a la situació actual la programació a GRAF s'ha vist afectada. A la fase 1 de la desescalada alguns dels espais ja es poden visitar amb cita prèvia! Consulteu els seus web i xarxes socials per més informació.

Taller infantil: Ona i el cereal brillant

11:3013:00 h
Lloc: Sant Andreu Contemporani
Gran de Sant Andreu, 111
08030 Barcelona
Preu: Activitat gratuïta
Taller

19.05.18
Mònica Planes: Ona i el cereal brillant

Setena sessió d’ONA 2.0: La finestra secreta, a càrrec de l’artista Mònica Planes.

Mentre esmorzava, a l’Ona li va semblar que una cosa brillant queia del paquet de cereals. Va remenar el bol de llet amb la cullera per veure què era, però no va trobar res estrany. Mastegant, però, va notar un cereal més dur del normal amb un gust deliciós. Era tan bo que se’l va empassar sense pensar-s’ho dues vegades. A l’instant, la vista se li va enterbolir i el gust que havia sentit es va convertir en una olor que l’envoltava tota. De cop, es va trobar atrapada a l’interior d’aquella cosa desconeguda que s’havia empassat sense voler. Voleu ajudar l’Ona a sortir de l’interior del cereal brillant?

‘Ona’ és el programa educatiu de Sant Andreu Contemporani, estructurat en cicles anuals de tallers a càrrec d’artistes convidats, dirigits a un públic infantil i familiar. Un espai en el qual artistes i nens experimenten amb estratègies creatives i produeixen coneixement compartit des de la pràctica.

Si vols el PROGRAMA COMPLET DE TOTA LA TEMPORADA, clica aquí.

Informació pràctica:

Horari
D’11:30 a 13:00 h

Edat recomanada
De 6 a 11 anys

Preu
Gratuït
Aforament limitat

Inscripcions
Telèfon: 93 311 99 53
sac@santandreucontemporani.org