Open Panoràmic - Concèntric: La Capella / Panoràmic / Escola Massana

Lloc:
Hospital, 56 08001 Barcelona
Preu: Activitat gratuïta
Exposició
L’exposició Open Panoràmic posa en diàleg l’obra dels sis artistes finalistes de la convocatòria artística d’àmbit nacional que organitza el Festival Panoràmic al voltant de la imatge i el vídeo. Aquesta edició està coordinada per la comissària Federica Matelli, i els treballs videogràfics giren al voltant del documental, l’experimentació i l’assaig visual.

La mostra suposa a més una col·laboració entre el festival Panoràmic, el centre d’art La Capella i l’Escola Massana, assajant així un model de treball que connecta aspectes de formació, producció i difusió de l’art emergent.

 

Aquesta exposició a l’Escola Massana forma part de Concèntric, un programa de La Capella que estableix relacions de complicitat amb espais i projectes artístics afins.

 

Artistes: Cecilia Hernández, Jordi Cabestany, Edurne Herrán, Xavi Carrión, Lucía Morón i Marijo Ribas.

 

Panoràmic

És el festival que explora la relació entre el cinema, la fotografia i les noves formes d’imatges, i promou i incentiva la recerca de nous llenguatges i narratives audiovisuals.

Neix amb vocació de fer pedagogia crítica de la imatge adreçada a uns públics cada cop més immersos en entorns visuals i, per tant, amb una voluntat de servei.

 

Open Panoràmic – Concèntric: La Capella / Panoràmic / Escola Massana