Open Studio: Tom Holmes

19:0021:00 h
Lloc: Homesession
Creu Dels Molers, 15
08004 Barcelona
Preu: Activitat gratuïta
Inauguració

Tom Holmes, en les últimes residències que ha realitzat, ha creat entorns microcósmicos que ho transporten a través de la memòria de les innombrables imatges que componen el seu arxiu visual.
Iconografia, rituals i el moviment háptico* a través del pictòric, uneixen ampliació als gestos del cos, dibuixats en un conjunt d’abstraccions. Els objectes oposats tipus ready-made, els residus es reutilitzen, escanegen i intervenen com a cartells publicitaris.
La hipnosis permet a l’artista arribar a un estat de inconsciencia consciencia que el dibuix es caracteritza per una presentació de la voluntat, que és l’acte de pintar, una transferència de coneixement, records, i la intuïció a l’espai consumit per la trama, que apareix en la tela com a nous significats.

*relacionat amb el tacte

Tom Holmes va néixer en Ozona, Texas, viu i treballa al comtat de Cannon Tennessee. Selecció d’exposicions individuals que inclouen ‘Monument Temporal’, Kunsthalle de Berna; “Part d’aquest complet desdejuni: objectes per un velorio”, Galeria Catherine Bastide, Brussel·les; ‘Painted bones – alguns relicarios’, Bureau Nova York; “El Camí ral”, Au 8 Rue St Bon, París; ‘Conill ximple: una làpida i una urna “, Dispatch, Nova York; ‘Fons sorollós’, Exile, Berlín. La seva obra ha estat inclosa en una exposició col·lectiva en el Palais de Tòquio, París; Biennal d’Art Contemporani, Sélestat, França; ‘Habiti Young Americans’, París; Malmö Konstmuseum, Suècia i el Museu Whitney en Altria, Nova York.

Open Studio: Tom Holmes