PAIN2U. Vicente García Lazaro

18:0021:00 h
Lloc: Pigment Gallery
C/ Trafalgar, 70
08010 Barcelona
Preu: Activitat gratuïta
Inauguració

Conviuen amb nosaltres com el soroll de l’aigua que baixa pel riu. Algunes fan olor de humitat i químics. Altres produeixen durícies a la punta del nostre dit gros. Humiejants, calents i acabats de fer es comparteixen en directe o es deixar refredar i es guarden com un record. S’agafen a qualsevol suport, aferrant-se a la llum durant el dia i il·luminant-nos vestides de blau a la nit. Però… Què és el que volen?

Aquesta col·lecció de treballs compleix i desitgi de les imatges-no quedar oblidades. Entre sanglots xiuxiuejen auxili esperant que una pinzellada les rescati. Amb subtil violència, cosa que en un segon va irrompre la intimitat de la mirada, és tractat i cuidat durant dies, setmanes, mesos… Des de la seva nova identitat pictòrica, ara guanyen l’atenció dels nostres ulls que a poc a poc es perden indefinidament en la seva realitat material.

En aquesta vall de dades, què vol la pintura? PAIN2U. Comparteixo el seu dolor. De les molècules de pigment a les cèl·lules dels nostres cossos. El connecto amb tu.

PAIN2U. Vicente García Lazaro