GRAF t’apropa la programació de creació contemporània a Catalunya. L'agenda que suma totes les agendes.

Espais contemporanis. Descobreix l'art contemporani a través dels seus espais

10:0013:00 h
Lloc: Centre d'Art Maristany
Àngel Guimerà, 2
08172 Sant Cugat del Vallès
Preu: 98€
Taller

Curs a càrrec de Marc Badia

Espais contemporanis és un curs destinat a la visita de tallers, exposicions, fundacions i centres de creació. Tot dins del context de l´art contemporani a les ciutats de Barcelona i Sant Cugat.
L´objectiu és que els alumnes tinguin un primer contacte amb el món de l´art local (i els seus agents) i a la vegada que coneguin espais, recurssos i convocatòries a través de les quals puguin desenvolupar els interessos artístics de cadascú.
Primer trimestre (el programa de visites por variar):
* La Escocesa, Lluc Baños: 16 d´octubre (L’artista en el taller).
* Centre d’Art Maristany, Luz Broto: 30 d´octubre (Procés creatiu – “Demana’m el que vulguis”).
* FASE: 13 d´octubre (Com és un centre de creació).
* Bombon Project: 27 de novembre (Qué és una galeria d´art contemporani?).
* Espai 13: 11 de desembre (Fundacions i art emergent).

Marc Badia, Esparreguera (1984)
Licenciado en “Belles Arts” por la Universidad de Barcelona y estudiante de intercambio en Hochschule für bildende Künste Hamburg. Con máster en “Producció i Recerca Artística” por la Universitad de Barcelona.
Ha expuesto individualmente en “The foolosopher”, Art Nou, Hans&Fritz contemporary, “Have a beer with my mum”, Vitrine (Bauhuaus-Universität), Weimar, Alemania. En dúo show junto a Jan Monclús en “Let me die alone but please fi lm it” comisariada por Jordi Antas en la Fundació Arranz Bravo. Ha participado en exposiciones colectivas como “Panorama #02”, Galería Fran Reus, “Archipiélago” en al antigua Embajada Inglesa en Madrid, “Sinopsi” Art Nou, La Capella, “Accidents never happen” comisariada por Eirch Weiss En Cluj, Rumania, “Sublimey”, “Le Peintre de la Pipe”, Passatge Studio, “Picto BCN”, Hangar, “Room Art Fair”, III convocatoria de los premios Mardel, Alicante o “New Classic”, Elektrohoauss, Hamburgo. Actualmente vive y trabaja
en Barcelona

Espais contemporanis. Descobreix l’art contemporani a través dels seus espais