PANORAMA EN EL MARC DEL FESTIVAL LOOP 2014

Lloc:

Esdeveniment no confirmat.
Exposició
Juan López, Asbel Esteve, Alba Sotorra i Isa Campos, Roser Bover, Núria Güell, Jordi Lafon, Cristina Ibañez-Tartar, Marcel Pey i Sara Ramo

Panorama. Un recorregut per la creació audiovisual del territori, que té llocen el marc del Festival LOOP 2014, presenta una selecció d’obres realitzades en vídeo, que han estat programades o produïdes pels centres de la Xarxa de Centres i Espais d’Arts Visuals de Catalunya des del 2012 – Centre d’art la Panera (Lleida); Lo Pati. Centre d’Art – Terres de l’Ebre (Amposta); Bòlit. Centre d’Art Contemporani (Girona); Centre d’Arts Contemporànies: ACVic (Vic); Can Xalant. Centre de Creació i Pensament Contemporani de Mataró; Centre d’Art de Tarragona-.

L’exposició recull una sèrie de treballs que s’articulen i reflexionen sobre aspectes de l’entorn físic, geogràfic i humà. En aquestes peces la càmera explora a partir de plànols generals, i de vegades plànols detall, aquelles realitats que ens envolten; tant espais urbans com espais rurals, tant espais interiors i tancats com espais oberts. Mostrant les connexions entre els espais i aquells que els habiten, les persones i els objectes.

Comissariat:
Neus Miró
Organitza:
Arts Santa Mònica – Departament de Cultura, Loop Barcelona i Xarxa de Centres i Espais d’Arts Visuals de Catalunya
Un projecte conjunt entre Arts Santa Mònica, Loop Barcelona i els centres de la Xarxa de Centres i Espais d’Arts Visuals de Catalunya.
PANORAMA EN EL MARC DEL FESTIVAL LOOP 2014