Blue Diversity cicle de cinema: Drift, d’Helena Wittmann.

21:0022:30 h
Lloc: Pavelló Mies van der Rohe
Av. Francesc Ferrer i Guàrdia, 7
08038 Barcelona
Preu: 2€
Screening

Amb motiu del nomenament de la ciutat de Copenhaguen com a Capital Mundial de l’Arquitectura 2023, la directora del Festival d’Arquitectura de Copenhaguen, Josephine Michau, presenta el cicle de cinema Blue Diversity, que inclourà pel·lícules ambientades en mars i oceans per parlar de la seva biodiversitat , i de la nostra relació actual, concepció i gestió de l’aigua com a recurs vital. 

La segona pel·lícula del cicle és Drift, d’Helena Wittmann.

Drift és una exploració misteriosa i envoltant del regne oceànic, representat a través de la lent de dos protagonistes anònims que comparteixen els seus pensaments i històries sobre antics mites i llegendes del mar. A través de seqüències oníriques i imatges d’inquietant bellesa, una pel·lícula que ens convida a entregar-nos al vaivé de les onades i a trobar noves maneres de viure en el seu ritme atemporal.

Drift és una obra mestra poètica i sensorial, una celebració de la bellesa i l’estranyesa del món natural, i un recordatori del nostre lloc. En aquest cas, els temes de debat giraran al voltant del mar subvertint la nostra sòlida i estable orientació espacial i temporal, els seus ensenyaments sobre els nostres biaixos terrestres i com l’arquitectura pot adoptar esquemes espaciotemporals del regne oceànic.

Pots comprar les teves entrades aqui.

Blue Diversity cicle de cinema: Drift, d’Helena Wittmann.