GRAF t’apropa la programació de creació contemporània a Catalunya. L'agenda que suma totes les agendes.

PARLEM D´ "AL DESCOBERT O D’AMAGAT"

18:0019:00 h
Lloc: MACBA
Plaça dels Àngels, 1
08001 Barcelona
Visita guiada

Parlem de… Al descobert o d’amagat amb  Josep Perelló

El programa Parlem de vol generar espais de debat, a partir de les exposicions del museu, entre diferents agents i artistes de la ciutat i el públic que ens visita. És un espai de trobada que entén les exposicions com a poderosos dispositius activadors de la imaginació i generadors de discursos que sovint excedeixen les lectures previstes per la institució o preconcebudes per l’equip curatorial.

Es diu que tenim més coneixements de galàxies llunyanes que no pas del fons dels oceans. Podríem dir una cosa semblant sobre la nostra relació amb el futur: el futur llunyà de vegades ens pot resultar més familiar que el present profund.

Al descobert o d’amagat comissariada pel Raqs Media Collective, és com un jaciment en múltiples estrats que explora un concepte de futur en el qual dialoguen una miríada d’històries i geografies. D’aquesta manera es dona lloc a una pluralitat de possibilitats i indagacions que segueixen camins que s’entrellacen, s’entreteixeixen i exposen relacions entre objectes, sentiments i conceptes, alhora que tracen espais indeterminats entre ells.

PARLEM D´ “AL DESCOBERT O D’AMAGAT”