Un conte dins. Pato Mena EN RESiDÈNCiA a l'Institut Escola Trinitat Nova

16:3017:30 h
Lloc: Biblioteca Trinitat Nova
C/ Pedrosa, 22
08033 Barcelona
Preu: Activitat gratuïta
Presentació

Durant l’adolescència la paraula futur, amb les llums i les ombres, ens ronda com mai i davant nostre es presenta una societat adultcentrista amb les portes de bat a bat. A través de diferents exercicis d’escriptura, d’il·lustració i de la fusió d’ambdues disciplines, ens aturarem un moment en aquest llindar i intentarem generar consciència del que considerem nostre per veure com incideix en el que som avui i el que volem ser. Tornar la mirada enrere però com a un mirall que tenim al davant, per retratar-nos. Records, paraules, objectes, persones, espais i una mirada capaç d’unificar-ho tot en històries de l’aquí i l’ara, connectades amb el present, a la ficció, l’autoficció i l’autobiografia.

Aquest procés de creació individual i col·lectiva comença des de la idea de rescatar/cultivar la mirada de la infància i, a través d’ella, identificar els elements clau en la nostra identitat que ens acompanyaran en el desenvolupament de la vida adulta.

Presentació de la residència de Pato Mena amb alumnes de 3r d’ESO de l’Institut Escola Trinitat Nova. Amb la mediació d’A Bao A Qu. 

Un conte dins. Pato Mena EN RESiDÈNCiA a l’Institut Escola Trinitat Nova