GRAF t’apropa la programació de creació contemporània a Catalunya. L'agenda que suma totes les agendes.

Laboratori de no fer res: com perdre el temps. A càrrec de Christina Schultz

11:0014:00 h
Lloc: CCCan Felipa
Pallars, 277
08005 Barcelona
Preu: Activitat gratuïta
Taller

El Laboratori del no fer convoca una edició especial a Can Felipa. Comptarà amb una part teòrica i una part pràctica i se centrarà en la idea de com perdre el temps i com levitar.

Durada aproximada: 2 – 3 hores

Aforament limitat. Inscripcions a: nohacerlab@gmail.com

En el marc de l’exposició PERDRE EL TEMPS I ADQUIRIR UN RELLOTGE AMB AQUEST PROPÒSIT!

“Què és el temps?” Es preguntava ja Sant Agustí d’Hipona, a la qual cosa respongué: “Si ningú m’ho pregunta, ho sé; però si vull explicar-ho, no ho sé”. Uns setze segles després la pregunta encara té sentit. Quina és la nostra concepció del temps i com afecta això a la nostra vida i a les maneres de relacionar-nos? Aquesta exposició pretén posar-nos en camí d’una possible resposta, proposant un recorregut per obres que es qüestionin la temporalitat contemporània. En una societat on només té valor el temps productiu, on passem la major part del temps treballant per poder comprar temps lliure; és possible imaginar un temps diferent, fora de l’angoixa per la permanent falta de temps?

Amb María Alcaide, Alán Carrasco, Alberto Gil Cásedas, Abel Jaramillo, Mariona Moncunill, Julia Montilla, Juan Luis Moraza, Javier Peñafiel i Christina Schultz.

A cura de Clàudia Elies i Marc Mela.

Fins el 13 d’abril de 2019

 

Laboratori de no fer res: com perdre el temps. A càrrec de Christina Schultz