GRAF t’apropa la programació de creació contemporània a Catalunya. L'agenda que suma totes les agendes.

PERFORMANCE D'ALICIA FRAMIS

18:0021:00 h
Lloc: Blueproject Foundation
Princesa, 57
08003 Barcelona
Preu: Activitat gratuïta
Performance

Dins el marc de l’exposició “L’habitació dels llibres prohibits”, que es pot veure fins al proper 14 de maig del 2017, l’artista Alicia Framis realitzarà una performance el proper dijous 20 d’abril a les 18h a Il Salotto.

L’acció, que serveix de complement al projecte expositiu presentat per la Blueproject Foundation, s’emmarca dins de les activitats de la Fira Internacional d’Edició Contemporània ArtsLibris Barcelona que tindrà lloc a l’Arts Santa Mònica del 21 al 23 d’abril del 2017.

La performance donarà començament a les 18h i tindrà una durada aproximada de tres hores. Comptarà amb la participació especial d’Anna Dot, Cloe Masotta i Anna Pahissa. L’acte proposa una reflexió sobre l’obra exhibida en la fundació a través de la lectura completa, a càrrec de les tres participants, dels textos que es poden veure en les portades dels diversos llibres que componen l’obra. En ells descobrim, en cada cas, les causes o explicacions que envolten la censura o prohibició d’aquesta publicació.

Aquesta mateixa tarda, la fundació Foto Colectania, situada al costat de la Blueproject Foundation, oferirà una activitat complementària, oferint una taula rodona sobre fotollibres amb la participació de Michael Mack i Ramon Reverté a les 19h. La fundació oferirà posteriorment, a les 21h, un còctel de pre-inauguració amb motiu de la 8a edició de la Fira Internacional de l’Edició Contemporània ArtsLibris Barcelona.

PERFORMANCE D’ALICIA FRAMIS