GRAF t’apropa la programació de creació contemporània a Catalunya. L'agenda que suma totes les agendes.

PLAGA 2014

PLAGA és una proliferació de propostes artístiques en llocs que habitualment no s’usen com a espais d’acollida d’art. Durant els dies 13, 14 i 15 de Juny se celebraran, a Barcelona, exposicions, performances i accions en pisos particulars, en tallers d’artistes, al carrer i en espais cedits especialment per a l’ocasió. Al llarg d’un cap de setmana, l’art s’estendrà per la ciutat com una plaga, fent-se visible en els marges del seu àmbit de circulació establert.

El festival PLAGA és iniciativa d’un grup obert i heterogeni interessat en l’art en totes les seves vessants –creació, teoria, gestió, educació- que ha vist com l’accés al món artístic professional es fa cada vegada més difícil però que aprofita aquesta situació per a fer coses amb els recursos que té a la seva disposició. PLAGA serveix com a camp d’assaig, com a espai de prova i error i com a oportunitat d’aprendre experimentant.

Arriba enguany la segona edició!

Organitza Supterranis.

 

DIVENDRES 13 

19-23h. “GRANDMOTHER: A HERO LIKE US”  ComissariaCaterina Almirall i Jordi Vernis

_el Passadís_ C/ Comte Urgell, 239

____

19-23h. Estrabisme.  Participen: Aldo Urbano, Daniel Moreno, Marcel Rubio, Palma Lombardo, Edgar Díaz, Neus Frigola, Blai Marginedas i Carlos Ruiz.

C/Diputació, 176 3r 1ª

____

19- 23h. Compartiments. Comissarien: Col·lectiu NIO. Participen: Azahara Cerezo, Bárbara Sánchez ,Hegel Pedroza , Itziar Badenas, Jaume Simón Contra, Laura García, Alex Solé, Raquel Vila, Rosa García

C/Comte Urgell, 56

DISSABTE 14 

11h. Organitza: Ariadna Parreu, Dani Moreno, Ro Caminal.

Fabra i Coats. C/Sant Adrià, 20

____

13h. Tot pot sortir malament però ho passarem bé . Comissarien: Irina Mutt, Glòria Guso. Participen: David Franklin, Rafel Forga, Marla Jacarilla, Pablo Lerma, Rita Rodríguez, Miquel Garcia, Gerard Quartero, Damià Vives, Janis E. Müller, Craig Stewart.

Marla Jacarilla: La prima bastarda de Stephen Dedalus (De la serie: Elucubraciones en torno a esa serie de características que debería tener –o no– la literatura del futuro)

Rafel Forga: Espai Torneria. Postals, bastó i fotos.

Craig Stewart: 56°36′03′′N 6°24′38′′E
(A fixed position in fluctuating space)
David Franklin: Company
Miquel García: La assemblea.
Rita Rodríquez: Welcome Stranger.

A*desk. C/ de Josep Torres, 11

____

15h-17h. Translate server error. Organitza: Anna Dot. Participen: Jan Monsalvatje, Daniel Jacoby, Eugenio Tisselli, Gloria Anzaldúa, Miguel Ángel Tornero i Alex Pleasant.

C/trav. de Gràcia 217, entresol

____

17h. CUERPOLOGÍA. Col.lectiu SUA (Daniela Medina i Juan David Galindo)

Plç. Sant Felip Neri

____

18-20h. Ascens Mundà. Presentació de la plataforma videodocumental TrosDaze.  Organitza: Laura de Díaz , Maria Prats i Víctor Jaenada.

Bar “La Crema”. C/Del tigre, 33

____

19h. Drone Limitrofo (Un homenatge a Jaques Derrida). Organitza: Olmo Stuppia i Naya Pascual

C/ Riera Baixa, 2. 2ª.

____

19-21h. Someday my jam will come. Comissaria: Alba Benavent. Participa: Laura Axialà

C/ Diputació, 401,

____

20:00h. Vamos a bailar al Zoo. Participa: La banda del delfín.

C/ Nou de la Rambla, 46, 1r

____

21h. Inauguración a Tope. Participa: Errol Sari, Antonio Gagliano, Alejandra Atares, Efrén Álvarez, Claire McBride, Sorpresitas del Barrio, Carlota Juncosa, Albert Sancho, Aleksandra Kopff, Josep Domínguez, Manuel Zamora, Nuria Tobias, Nuria Mesres, Edu Rabasco, Alan Almazán.

+ Presentació del fanzine BULTO RECTO de Carlota Juncosa, Efrén Álvarez+Victor Jaenada, Alexandra Kopff, Jordá Sabater i Jonathan Millán.

Al Taller Assambleari Poeta Cabanyes/El Taller Asambleario Poeta Cabanyes

C/ del Poeta Cabanyes,  44

 

DIUMENGE 15 

12h. First glance on MODEL A/B/C uniforms accesories for you and the new us. Instalació, after+techno i punt de venta dels accesoris-merchandising del projecte MODEL A/B/C. Organitza: Clàudia Pagès i Sara De Ubieta.

+ Música amb la col·laboració de Ulldeter (Aleix Clavera).

De Ubieta (taller). C/ Sant Pere Mitjà, 70

____

14h.  Picnic Plaga. 
Nyamnyam ha decidit SER PLAGA: Hem editat un fanzine per a la ocasió amb reflexions d’en Roberto Fratini, receptes de la Montse Guillén i il.lustracions d’en Txelo. Us proposem preparar un picnic i anar junts a FER PLAGA ocupant l’espai públic amb les estovalles creades per a la ocasió. Preu.12 euros inclou el menjar i la beguda del picnic, el fanzine i unes estovalles cada dues persones.
Organitza: Nyam Nyam
Participa: Montse Guillén, Roberto Fratini, Txelografía, Woouf! i Food Cultura.

Espai Nyamnyam. C/ Pallars, 94 – 96

IMPORTANT: Es recomana reservar plaça per al Picnic Plaga (més que res perquè es pugui fer un càlcul del menjar necessari) a espai@nyamnyam.net

____

17:30h.  Joc AGRÍCOLA.

+ “Between Wall B, but I can build a bridge to break through.” intervenció de Yu-Hsin Su.

+ paradeta amb el fanzine BULTO RECTO de Carlota Juncosa, Efrén Álvarez+Victor Jaenada, Alexandra Kopff, Jordá Sabater i Jonathan Millán

Cabanya de Pep Vidal, al costat d’Hangar. C/ Emilia Coranty, 16

____

22:00h. El bosc em crida. Música ferestega. Organitza: Cristian Herrera. Participa: Coàgul (Marc O’Callaghan)

Collserola. Parada Ferrocarril Av. Tibidabo (L7)

PLAGA 2014