FESTIVAL SÂLMON - Fora de camp - ZEPPELIN BEND de Katerina Andreou

20:3022:00 h
Lloc: Mercat de les Flors
Carrer de Lleida, 59, 08004
Barcelona
Preu: 10€
Arts en Viu

ZEPPELIN BEND de Katerina Andreou

“En la meva recerca contínua sobre el lliure albir a l’escenari i la seva naturalesa subjectiva, exploro diferents pràctiques corporals i intento abordar noves habilitats com si hi hagués noves tecnologies. Continuo aprenent per continuar el desaprenentatge. Aquesta saturació de rigor i disciplina s’acompanya d’un desig d’abordar qüestions com el control i les estructures de poder. M’ajuda a ordenar els coneixements i a constituir la meva pròpia cultura personal. Quin entrenament per a quin rendiment? Quin esforç per a quin objectiu?”
“Zeppelin Bend” agafa el nom d’un nus d’unió de punta a punta que s’utilitzava per amarrar els dirigibles, és un duo. Natali Mandila i jo estem reunint danses, accions i sons que exigeixen disciplina hardcore i imaginació psicodèlica. En un món on mantenir-se “a terra” o “col·locar-se’’ sembla que sovint es consideren mètodes de supervivència, els provem tots dos. Mentre busquem moments de llibertat, intentem mantenir la realitat centrant-nos en el nostre cos en l’acte de fer.

katerinaandreou.com

Concepte / Creació / Disseny de so: Katerina Andreou
Performance: Katerina Andreou, Natali Mandila
So: Katerina Andreou i Cristián Sotomayor
Col·laboració en el so:Tal Agam
Disseny de llums: Yannick Fouassier
Ull extern: Myrto Katsiki
Producció, distribució: Elodie PerrinProducció: BARK
Coproducció: Les Spectacles vivants du Centre Pompidou, Onassis Stegi Athènes, Tanzquartier Vienne, Atelier de Paris / Centre de développement chorégraphique national, La Place de la Danse – CDCN Toulouse / Occitanie, dans le cadre du dispositif Accueil Studio, CN D Centre national de la danse, accueil en résidence, Le Gymnase, CDCN de Roubaix, CCN de Grenoble, Far festival des arts vivants Nyon, Centrale Fies (dans le cadre de LIVE WORKS Act Award 2019)
Amb el suport de: BUDA Courtrai, RAMDAM UN CENTRE D’ART, Angers-CDCN, CDC de Grenoble, residency at SUBS – lieu vivant d’expériences artistiques, Lyon », Centre Chorégraphique National d’Orléans, Dance Reflections by Van Cleef & Arpels

FESTIVAL SÂLMON – Fora de camp – ZEPPELIN BEND de Katerina Andreou